Za Kamnik

Nadaljujmo skupaj!

Tone Smolnikar

Razgibani časi, v katerih živimo, naš način življenja in dogajanja v zadnjih nekaj letih nas vedno bolj razdvajajo - vse več je različnih interesov, ki jih je težko združiti v zasledovanju skupnih ciljev. Prihajajoče lokalne volitve so tudi v Kamniku priložnost in pravi trenutek, da prisluhnemo različnim idejam, jih v kar največji meri združimo in tako pripomoremo k hitrejšemu razvoju občine Kamnik.

V Listi Toneta Smolnikarja smo se kljub temu, da v današnjih razmerah ni enostavno najti skupne poti, odločili, da bomo zbrali kandidate za občinske svetnice in svetnike. Kot nepolitična lista, ki zagovarja enakomeren razvoj celotne občine Kamnik, smo prepričani, da bomo zmogli najti skupne celije in enotno reševati izive tudi z drugimi svetnicami in svetniki, ki bodo izvoljeni v občinski svet. Povezovalnost in medsebojno razumevanje je lahko pot do boljših in hitrejših ciljev za lepši skupni jutri!

 V zadnjih dneh in mesecih so mene in druge člane naše Liste klicali številni Kamničani z vprašanjem, kje se lahko pridružijo našemu »gibanju«, kljub temu da so bili mnogi prepričani (morda tudi zaradi napačnih informacij, ki so jih dobili), da je stranka LTS-za Kamnik izginila. Pred mesecem dni je bilo res tako, tokrat je iz nje spet nastala Lista Toneta Smolnikarja, kot se je imenovala prvič ob ustanovitvi leta 2006.

Številni Kamničani so v zadnjem času izrazili željo, da bi se Kamnik z izkušenim vodstvom in jasno vizijo zopet razvijal v hitrem tempu. Prejel sem številne pobude, kako znova preklopiti v višjo prestavo - tudi s projekti, ki sem jih s sodelavci pripravil v svojem zadnjem županskem mandatu do leta 2010. Če omenim zgolj izgradnjo nove osnovne šole Frana Albrehta, za katero je bilo oktobra tega leta na Upravni enoti že vloženo gradbeno dovoljenje.

Za ponovno kandidaturo za župana Kamnika sem se odločil tudi zaradi številnih pobud sokrajanov. Ponovno kandidiram s svojim sloganom: »NADALJUJMO SKUPAJ!«

Vse tiste, ki ste spraševali, kako se lahko pridružite naši listi, vabim, da mi pošljete svoje pobude ali vprašanja, na katere bom z veseljem odgovoril. Dosegljiv sem po e-pošti na naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali po telefonu na številki: 041 633 933.

Vsem, ki bodo na volilnih listah, želim veliko sreče in upam na korektno in pošteno kampanjo!

Se vidimo ponovno na volilni dan, 18. novembra!

Tone Smolnikar

Program LTS

 

LTS - Lista Toneta Smolnikarja

Vegova 4

1241 Kamnik

Telefon: 041 633 933

E-mail: info@lts.si